Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar sonucu yaptıkları takipte, portakal hırsızlığı zanlısı üç kişiyi yakaladı. 

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri 07 TF 218 plakalı aracı takibe aldı. İlçe merkezinden Ahmet Aliağa Bulvarında Finike istikametine seyir halinde olan araç Ekiplerin dur ikazlarına rağmen kaçmaya devam etti.
 
Bu sırada lastiği patlayan ve ilerlemekte zorlanan aracı bir süre daha takip eden ekipler, Finike ilçesine bağlı Hasyurt Mahallesi kaşağında aracı durdurdu. Araç içinde bulunan K.G. (27), K.Y. (29) ve E.G. (17) isimli şahıslar göz altına alınırken, aracın arka koltukları ve bagajında bulunan portakallar yola döküldü. 

Polisin yaptığı inceleme ve zanlıların verdikleri ifadede, araçta bulunan portakalları Kumluca’ya bağlı Bağlık Mahallesindeki bir bahçeden çaldıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.