Kumluca İlçesinde Saadet Partisi Olağan İlçe Kongresi yapıldı.

Saadet Partisi Kumluca İlçe Kongresinde tek aday olan Ömer Arıtürk, kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alarak yeni ilçe başkanı seçildi. Kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Güldal, İl Başkanı Ramazan Düzen, İl Başkan Yardımcıları Selahattin Bıçakcı, Hasan Tekay, Şakir Erdoğan ve partililer katıldı. 

Saadet Partisi Kumluca İlçe Binasında yapılan kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Divan Kurulu seçilerek Geçmiş döneme ait faaliyet raporu okundu. Daha sonra da gelecek döneme ait tahmini bütçe okundu. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ise; “ Azınlık olmamız başarıya ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Bu gün burada toplanan topluluk samimi olarak davamıza inanıyorsa başarı mutlaka bizimdir. İslam tarihine baktığımızda başarı çoğunluğun yanında değil, samimi ve Allah ile beraber olan azınlıklarında olmuştur. Kongremiz ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Kongrede kayıtlı 82 delegeden 27’si oy kullandı. 27 oyun tamamını alan Ömer Arıtürk, yeni ilçe başkanı seçildi.   

Yönetim Kurulu Üyeliklerine Abdullah Gökkaya, Baki Sak, Ebubekir Karakuş, Ergun Eren, Harun Karakuş, İsa Eren, İsmail Duran, Murat İçöz, Necati Öz, Sercan Öz, Turgay Korkmaz, Turgut Cebbar, Yahya Akbaş, Zeki Türkmen seçildiler.

Abdullah Gökkaya, Dindar Arıtürk, Ekrem Çelik, Erdinç Aydoğmuş, Fatma Eren, Fatma Nacakcı, Hacer Akbaş, Harun Karakuş, Hilmi Sayar ve İsa Eren’de il delegeliklerine getirildi.