Marketten aldığınız ürünlerin tazeliğinden emin olamıyorsanız online alışveriş yaparak dalından doğal ürünler yemenin keyfine varabilirsiniz.

Metropollerde yaşayan herkesin ortak sorunu tükettiği meyve ve sebzelerin ne kadar organik olduğudur. Bu nedenle pek çok organik semt pazarları da bu isteğe cevap vermeye çalışmaktadır. Sebze ve meyvenin inorganik yollarla yetiştirildiği ve bunların tüketiminin insan sağlığına oldukça kötü etkileri ise artık tüm uzmanlar tarafından kabul görmektedir.

Bu nedenle yeni trend ilk elden yetiştiriciden alınan sebze ve meyveleri tüketmek. Özellikle küçük çocuğu olanlar bu konuda daha hassas. Tüketicinin bu taleplerini gören ve uygulayan seramdan.com bu işi profesyonelce yapmayı hedefliyor. " Siz sadece sepetinizi birbirinden güzel  ve özel ürünle doldurun. Biz tazeliğini bozmadan çabucacık kapınıza kadar getiriyoruz." diyen seramdan.com'un kurucusu ve fikir babası ve kurucusu Akif Çaldır :"Seramdan.com bundan sonra sizin pazarınız. Bizim aklımıza gelmeyen, sizin istediğiniz her şeyi yetiştirebiliyoruz, bize söylemeniz yeterli" diyor.

Nedir seramdan.com'un ortaya çıkış hikayesi?

1990 yılında başladığımız toptan sebze ve meyve ticaretimizi her geçen yıl geliştirerek bugünlere geldik. Şimdi ise perakende satışına da başlamış bulunmaktayız. Bu amaçla seramdan.com'u kurduk.. Amacımız bölgemizde yetişen sebze ve meyveleri en taze şekliyle müşterilerimize en hızlı şekilde ulaştırmak. Sebzenin başkenti diyebileceğimiz Antalya'nın  Kumluca ilçesinden, taze ve sağlıklı sebze vemeyve ihtiyacınızı en ucuz şekliyle  sağlamayı hedefledik. Bu konuda da çok iddialıyız. 

Tüketici neden marketten, manavdan değil de seramdan.com'dan alışveriş etmeli? 

Yetiştirilen sebze ve meyveleri en ucuz, en kaliteli ve en sağlıklı şekilde sizlere sunuyoruz. Her gün taze taze toplanıp gelen sebzeleri hijyenik ve sağlıklı bir şekilde ambalajlayıp hemen sizlere gönderiyoruz. Böylece ilk elden direkt siz tüketicilere en kısa zamanda en taze şekliyle ve en önemlisi de ucuza ulaştırıyoruz. Ucuza ulaştırıyoruz çünkü bir ikinci veya üçüncü şahıslar araya girmeden direkt siz tüketicilere sunuyoruz. Fiyat farkımızı küçük bir araştırma yaparak görebilirsiniz. Bu sistemde ürünler her gün sabah taze taze toplanıp geldiği için saat 13:00 a kadar gelen siparişler aynı gün kargolanır. 13:00 dan sonraki siparişler ertesi gün yine taze gelen ürünlerden paketlenir ve kargolanır. www.Seramdan.com