Kumluca SGK Merkez Müdürlüğüne atanan ve dün göreve başlayan Meltem Dilekcan, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Kumluca Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Merkez Müdürü Mehmet Çoban’ın görevinden ayrılmasının ardından, SGK merkez Müdürlüğüne atanan Meltem Dilekcan, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan SGK merkez Müdürü Dilekcan, kendinin daha önce İzmir Tire SGK Merkez Müdürü olarak görev yaptığını ve Kumluca SGK Merkez Müdürünün görevden ayrılmasıyla, Kumluca’ya atandığını söyledi.

Kumluca’ya severek isteyerek geldiğini ifade eden Dilekcan, zamanla tanıdıkça Kumluca’ya ve Kumluca halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, SGK merkez Müdürlüğü görevine yeni başlayan Meltem Dilekcan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kumluca’da kurumlar arasında iyi bir çalışma diyaloğu olduğunu ve bu sayede güzel işlerin başarıldığını belirten Çetinkaya, “Kumluca’mız her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bunda bağlı olarak kurumlarımızda ilçemizde hizmet veriyorlar. Özellikle SGK merkez müdürlüğü vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağladı. İnşallah gelecekte daha da iyi olacak. Bende size, ilçemize hoşgeldiniz diyerek, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.