Kumluca Mimar Sinan İlkokulu 4-F sınıf Başkanı Ayşe Naz Uslu, bir grup sınıf arkadaşı ile Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştüler. Ziyarette konuşan 4-F sınıf Başkanı Ayşe Naz Uslu, kendisinin yeni sınıf başkanı seçildiğini, seçilmeden önce sınıf arkadaşları için sınıf ve okulları için arkadaşlarına bazı vaatlerde bulunduğunu söyledi.

Bu vaatleri karşılayabilmek ve yerine getirmek için belediye başkanından yardım isteyen Uslu, “Ben sınıfımızda yeni sınıf başkanı seçildim. Seçim öncesi arkadaşlarıma, sınıfımız ve okulumuz için yapacağım çalışmalar üzerine söz verdim. Bu çalışmalarımızın bazıları, okulumuz bahçesinin güzelleştirilmesi, sınıflar arası voleybol, futbol ve basketbol turnuvaları düzenlemek. Sizden bu vaatlerimi yerine getirebilmek adına yardım istiyorum” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, sınıf başkanlığına seçilen Ayşe Naz Uslu’yu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. İnsanların topluma hizmet etmek adına öne çıkması, bu konuda çalışma yapmasının çok güzel olduğunu ifade eden Çetinkaya, Uslu’yu bu konudaki medeni cesaretinden dolayı kutladı.

Çetinkaya şunları söyledi:

“Öncelikle demokratik bir seçimle sınıf başkanı seçilmenden ve seçim öncesi arkadaşlarının önüne çıkarak yapacağın çalışmaları anlatman çok güzel bir olay. Daha da güzel olanı ise seçim öncesi verdiğin sözünü yerine getirmek için çalışma yapman. Bu seni, arkadaşların arasında güvenilir ve iş yapan bir insan olmanı sağlar. Sınıf arkadaşlarınızla bizi ziyaret ederek bazı sorunlarınızı aktardınız, ben de belediye başkanı olarak bu sizlere destek amacıyla yapabileceğimiz çalışmalarda sınıf için, okulunuz için gerekli desteği sağlayacağız.”

Çetinkaya ziyaretin sonunda Mimar Sinan İlkokulu 4-F sınıf Başkanı Ayşe Naz Uslu ve arkadaşlarına Kumluca Belediyesi ve Kalekule’yi simgeleyen porselen bardak hediye etti.