Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Esnafa ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Tomaç, birlikte Kumluca Kaymakamına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kendi meslek dallarındaki gelişmeler ve sorunlar hakkında bilgi veren STK temsilcileri, ilçenin ana geçim kaynağının tarım olduğunu belirttiler. Ziyarette, Kumluca’da 1950 yılında örtü altı üretime başlandığını bu yüzden Türkiye’de örtü altı tarımın merkezi olduğunu belirten Kumluca Ziraat Odası Başkanı; “Kumluca’da her meslek sektörü tarım gelirlerine bağlıdır. Bu yüzden ana gündem tarımdır. Adrasan ve Olympos gibi dünyaca ünlü turizm merkezlerimiz var. Buralarda Antalya’nın incisidir. Tarımın merkezine hoş geldiniz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uğur Kolsuz ise; “STK Temsilcilerinin birlikte hareket ettiği nadir ilçelerden birisiniz. Birlikte hareket ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır” dedi.