Kumluca’da 2014-2015 eğitim öğretim yılı sonunda takdir belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belediye tarafından aguapark eğlencesi hediye edileceği bildirildi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Kumluca’da anaokulu, ilk, orta ve liselerde yaklaşık 14 bin öğrenci karne alırken, yaklaşık dört aylık yaz tatili süresi de başlamış oldu.

Kumluca’da 2014-2015 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler, belediye tarafından bir gün süreyle aguapark eğlencesiyle ödüllendirilecek. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, eğitim öğretim yılı sonunda karne alarak kendisini ziyarete gelen bir grup öğrenciyi başarılarından dolayı kutladı.

Belediye olarak eğitim öğretim yarı yılı ve yıl sonunda başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini ifade eden Çetinkaya, “Yarı yıl tatilinde, takdir alan öğrencilerimize sinema hediye ediyoruz. Yıl sonunda da yine takdir alan öğrencilerimize Haziran ayı sonuna kadar bir günlük aguapark eğlencesi hediye edeceğiz. İnşallah öğrencilerimiz, güzel bir yaz tatili geçirirler ve bundan sonraki eğitim yaşamlarında daha başarılı olurlar” dedi.

Eğitim öğretim yılında görev alan eğitim kadrosunun her neferine de teşekkür eden Çetinkaya, aguapark hediyesinden yararlanmak isteyen öğrencilerin diledikleri bir günde takdir belgeleriyle aguapark’a gelmelerinin yeterli olacağını bildirdi.