Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Kumluca'ya bağlı Erentepe mahallesinde aktif olarak faaliyet gösteren bir  mermer ocağında Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde mermer işleme kursu açıldı.

Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf  Tekdemir; “40 saat üzerinden 5 gün süreli açılan kursa mermer ocağında çalışan 23 işçinin katıldığını,  bu tarz kursları açarak zor şartlarda çalışmak ve iş güvenliği tedbirleri hususlarında işçi arkadaşları bilgilendiriyoruz” dedi.

Tekdemir, Açmış oldukları kursu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Başaran ve Eğitim Bir Sen ilçe başkanı Süfya Öztürk ile ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Başaran'da Kumluca da faaliyet gösteren bu işletmede çalışan her bir bireyin eğitim açısından kendileri için bir değer olduğunu ve hizmetin halk eğitimi merkezi müdürlüğü tarafından ayaklarına kadar getirilmiş olmasından dolayı memnuiyet duyduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra bir süre kurs eğitmenleri ile de görüşen Başaran, tüm kursiyerlere başarı diledi.

Kursiyerlerden Hakan Altun,  mermer ocağında çalıştığını bu zor şartlarda hangi konularda nasıl önlem alması gerektiğini ve yapacağı işlemleri tekrar etmek anlamında kursun faydalı olduğunu belirterek tüm idarecilere destekleri için teşekkür etti.