Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Korkunç kazada hayatını kaybeden 4 kişiden 3'ü aynı aileden.

Edinilen bilgiye göre, kaza Afyonkarahisar - Konya karayolunun 44. kilometresi, Çay ilçesi giriş kavşağında meydana geldi. Çay ilçe yolundan çıkan Adil Eke idaresindeki 07 V 2780 plakalı otomobil, Konya istikametine giden Mehmet Çağlar yönetimindeki 03 KP 111 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kazanın etkisi ile her iki araç yoldan çıkarak yaklaşık 10 metre savrulduktan sonra orta refüje çıktı. 112 Acil yardım ve Polis Ekiplerine haber verilmesi üzerine, olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Adil Eke, eşi Nuran Eke, Emine Eke ile Ayşe Kiraz'ın hayatını kaybettiğini belirledi, minibüs şoförü Mehmet Çağlar ile Ramazan Kiraz ve Fatma Kiraz ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişiyi taşıyan otomobilin Çay ilçesinde yapılan düğün töreninden çıktıkları ve ilçeye bağlı Karaadilli beldesine gittikleri öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan 3 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Haber & Fotoğraflar: Nurettin Yazar