Kumluca faaliyet gösteren ve geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ikinci olağan kongrede dernek başkanlığına seçilen, Batı Akdeniz Tüccarlar Derneği Başkanı Mazhar Yel ve yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Batı Akdeniz Tüccarlar Derneği Başkanı Yel, olağan kongrede dernek üyeleri tarafından başkanlığa layık görüldüklerini, kendisi ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Tüccarlar Derneği olarak, komisyoncu tüccar ilişkileriyle bölgenin ana ekonomisi tarım üretimine en iyi katkıyı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Yel, “Kumluca toptancı hali ve diğer hallerde derneğimize kayıtlı tüccarlarımızı bir çatı altına toplamak amacıyla derneğimiz kuruldu. Kuruluşundan bu yana güzel hizmetlere imza attık. Geçtiğimiz günlerdeki olağan kongrede arkadaşlarımız bize bu görevi uygun gördüler. Bundan sonrada bizde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Batı Akdeniz Tüccarlar Derneği Başkanı Mazhar Yel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Batı Akdeniz Tüccarlar Derneğiyle kuruluşundan bu yana güzel hizmetler yürüttüklerini ve bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam edeceğini ifade eden Çetinkaya, “Birlik olmak, beraber olmak her zaman güç verir. Tüccarlar derneği kurulduğundan bu yana sizlerle güzel hizmetlere imza attık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimize eminim. Ben yeni yönetim olarak sizlere başarılar diliyorum, ilçemizde de hayırlı olsun.” dedi.