Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü, Kumluca’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Kumluca Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. 

Ziyarette konuşan Kumluca Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, bu yıl Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümünü kutladıklarını, bu amaçla ilçedeki resmi kurumları ziyaret ettiklerini söyledi.

İlçede vatandaşları can ve mal güvenliği için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Boz, 170 yıllık geçmişi bulunan bir teşkilatta çalışıyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını dile getiren Boz, bu amaçla 170. kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde ilçede çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Boz nezdinde, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü kutladığını söyledi.

Polisliği zor bir meslek olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Tüm zorluklara rağmen insanların huzuru, devletin bekası için yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnşallah polis vatandaş el ele, daha nice 170 yıllar birlikte kutlarız. Ben sizin şahsınızda Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümünü  kutluyorum” dedi.