Kumluca Belediyesi Spor salonunda gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Kumluca Belediyesi takımıyla, Kumluca adliyesi takımları karşı karşıya geldi. Üç set üzerinden oynanan ve çekişmeli geçen maçın setlerini Kumluca Belediyesi takımı 25-18 ve 25-20 alarak maçı 2-0 kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada Kumluca Adliyesi takımı ikinci olurken, Sağlıkspor üçüncü ve Milli eğitim Müdürlüğü takımı ise dördüncü oldu. Turnuvanın ödül töreninde konuşan Kumluca Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erol Koca, turnuvaya 10 takımın katıldığını ve iki grupta yapılan maçlar sonunda finale Kumluca Belediyesi ile Kumluca Adliyesi takımlarının kaldığını söyledi.

Kurumlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvanın spor ahlakına uygun, son derece centilmence geçtiğini ve seyir zevki güzel maçlar oynandığını ifade eden Koca, bundan sonra da bu gibi etkinlikler gerçekleştireceklerini bildirdi.

Konuşmanın ardından turnuvanın şampiyonu Kumluca Belediyesi Takımı’nın kupa ve madalyalarını Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, ikinci olan takımın kupa ve madalyalarını ise Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, diğer takım ve sporcuların kupa ve madalyalarını ise protokol üyeleri tarafından verildi.