Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Başkan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği olarak Antalya’nın batısında bulunan belediyelere yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda da Kumluca Belediyesini ziyaret ettiklerini söyledi.

Kumluca Belediyesi’nin başarılı hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ve yakından takip ettiklerini ifade eden Tütüncü, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın da yıllardır başkanlık görevini sürdürmesinden dolayı tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ve bu bağlamda en kısa sürede Kumluca Belediye’ni de Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi olarak görmek istediklerini belirtti.

Tütüncü, Kumluca Belediyesi ve sayın başkanımızın başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Bu başarılarınız ve tecrübelerinizin diğer belediyelere de örnek olmasını istiyoruz. Bu konuda sizleri en kısa sürede birliğimizin olarak üyesi görmeyi arzuluyoruz. İnşallah sizler de bu konuda yapacağınız çalışmalarla birliğimizin çalışmalarına katkı sağlarsınız” diye konuştu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin daha kurumsal bir yapıya sahip olması ve vizyon belirlemesi halinde daha iyi hizmet vereceğine inandığını kaydeden Çetinkaya, Kumluca Belediyesi olarak kendilerinin de birliğin üyesi olma konusunda çalışmalar başlatacaklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretin anısına Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya porselen hediye etti.