Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri, Vali Muammer Türker’i makamında ziyaret etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ziyarette Antalya Valisi Muammer Türker’e meclis üyelerini tanıttı. Ziyarette konuşan Çetinkaya, Antalya Valisi Muammer Türker’e göreve başlamasından sonra hoş geldin ziyaretinde bulunamadıklarını, Vali Türker’in ilçede gerçekleştirilen Domatexpo Fuarı dolayısıyla Kumluca’yı ziyaret ettiğini hatırlattı.

Kendilerinin de meclis üyeleriyle birlikte hem hoş geldin, hem de iadeyi ziyarette bulunmak istediklerini ifade eden Çetinkaya, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe başkanıyla birlikte ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Çetinkaya daha sonra Vali Türker’e Kumluca ve belediye olarak ilçede yürüttükleri hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Antalya Valisi Muammer Türker de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kumluca heyetine teşekkür etti. Antalya’nın hem turizm hem de tarım konusunda Türkiye ve dünyada önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Türker, özellikle tarım konusunda Kumluca’nın da payının büyük olduğunu söyledi.

Tarım üretiminin zor dışarıdan bir çok etkiden direk etkilenebildiğini kaydeden Vali Türker, “Son derece zor olan tarım üretiminden daha fazla gelir elde edebilmek için alternatif ve üretimde çeşitliliği tercih etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda devlet olarak, yerel önderler olarak hepimize büyük görevler düşüyor. Bunu

başarabilirsek, gerçekten hem üretimimiz daha kolay olur, hem de üretimden hak ettiğimiz değeri elde ederiz. Ben bu konuda Kumluca’nın açılım, değişim ve dönüşüme yatkın olduğunu gözlemliyorum ve gelecek adına ümitliyim” diye konuştu.