Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yatılı olarak eğitim gören ilk ve orta öğretim öğrencilerine bedava sinema hediye etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla, 50. Yıl Kültür Merkezinde bulunan sinemada ilçede yatılı olarak eğitim öğretim gören ilk ve ortaöğretim öğrencilerine bedava sinema hediye etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada çoğu bugüne kadar hiç sinemaya gitmemiş olan öğrenciler için, sosyal ve kültürel etkinlik amacıyla sinema hediye ettiklerini ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıl dönümü olması nedeniyle de ayrıca anlamlı olduğunu söyledi.

Öğrencilere sinemada 18 Mart günü tüm yurtta vizyona giren ve Çanakkale Deniz Zaferinin anlatıldığı “Son Mektup” filmini izlediklerini kaydeden Çetinkaya, “Yatılı pansiyonda kalan öğrencilerimiz için sosyal bir etkinlik olması için ücretsiz sinema hediye ettik. Çanakkale Deniz Zaferimizin 100. Yılı dolayısıyla öğrencilerimiz ayrıca filmde tarihi sinemada izleme imkanı buldular. Öğrencilerimiz için bundan sonrada bu tür etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.