Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Kumluca Devlet Hastanesi’ne yeni psikiyatri uzmanı atandı. Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan “Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Dönüşüm Programı meyvelerini vermeye başladı. Alanında uzman personellerin görev aldığı, son teknoloji ile donatılmış hastaneler sağlık alanında gerçekleştirilen dönüşümün ve gelişimin en canlı kanıtlarıdır. Bu gelişimin Kumluca Devlet Hastanesi’ndeki yansımalarından bir tanesi de Kumluca Devlet Hastanesi’ne atanan yeni psikiyatri uzmanımızdır. Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut Kumluca Devlet Hastanesi’ndeki görevine 8 Mart 2017 Çarşamba günü itibari ile başlamıştır. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyoruz” dedi.

Kumluca Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut “Kumluca Devlet Hastanesine atamam yapıldığı için ve Kumluca halkına hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Görevim süresince elimden gelen en iyi hizmeti hastalarıma sunacağım” dedi.

Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut Kimdir?

1988 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2011 yılında mezun olmuş aynı yıl İstanbul Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında ihtisasa başlamıştır.  2016 yılında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başlayan Uz. Dr. Karabulut Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamayla 8 Mart’ta Kumluca Devlet Hastanesi'nde ki yeni görevine başlamıştır.