Kumluca İlçesine bağlı Hızırkahya Mahallesinde yaşayan Emekli Öğretmen Zekai Etlican’dan 9 günden beri haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Kumluca İlçesine bağlı Hızırkahya Mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki emekli öğretmen Zekai Etlican 14 Mart Salı günü sabaha karşı saat 03:00 sıralarında evinden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Komşuları Zekai Etlican’ın  Salı sabahı tahminen saat 03:00 sıralarında evden ayrıldığını iddia etti.

Geceleri sürekli ev aydınlatmalarının açık olmasından şüphelenen komşuları, Zekai Etlican’ın Antalya’daki Eşi Necla Etlican’ı (64) aradı. 17 Mart Cuma günü komşuları kapısı kilitli pencereleri açık olan eve girdi. Etlican’ın Komşuları,   Salonda sofranın kurulu olduğunu, içki kadehinin bile yarım kaldığını, yemek tabaklarının yarısı yemek kaldığını gördükler ve Jandarma ekiplerine bilgi verdiler.

Etlican Ailesi tüm imkanları ile Zekai Etlican’ı bulmak için seferber oldu.

 Zekai Etlican’ın arkadaşı Muzaffer Üstbaba, (51) Zekai abi telefonunu hiç yanından ayırmazdı. Telefonundan, Salı Sabaha karşı 04:10 dan sonra sinyal alınamıyor.  Jandarma Ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından Zekai Abiyi ve otomobilinin görüntülerini arıyor. Zekai Abi sağ olsa mutlaka bir yerden çıkar gelirdi. Hayatından endişe ediyorum” dedi.