Bu yıl 19.su düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışmasının Kraliçesi Aylin Sevgili büyük final sonrasında yarışma sponsorlarından Ulu Resort Hotel'de 1 hafta tatil yaptı.

     Mersin Gülnar İlçesinde bulunan doğayla içiçe ve yörenin en ünlü oteli olan Ulu Resort Hoteli çok beğendiğini ve bu mevsimde sakin olan otelde kafa dinlediğini  söyleyen Kraliçe; her yıl buraya tatile gelmek istediğini ve herkese bu muhteşem doğayı mutlaka görmelerini tavsiye etti.Yöresel Yemeklerin ağırlıklı olduğu otelde müthiş lezzetlerin olduğunu belirten kraliçe 1 haftada kilo almamak için dikkat ettiğini ama lezzetlerden kendini zor kontrol ettiğini ve artık tatil sonu rejim yapacağını söyledi.

              

ULU  RESORT  HOTEL'E  PLAKET …

      Tanıtım Produçtion tarafından bu yıl 19.'su düzenlenenMiss Mediterranean 2018 Kraliçesi Aylin Sevgili  ve organizasyon yetkililerini 1 hafta ağırlayan Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ulu'ya,Miss Mediterranean organizasyon Komitesi Başkanı Ali Bulut Tarafından teşekkür plaketi verildi. Bulut ; Ulu Resort Hotel'e bu tür organizasyonlara verdikleri destek dolaysıyla teşekkür etti ve Ulu Resort Hotel'e 2. kez tatile geldiklerini,özellikle yemeklerinin harika olduğunu ,doğa,deniz ve muhteşem Yanışlı koyunda bulunan oteli herkesin görmesini ve mutlaka burada tatil yapmalarını tavsiye etti.