Fuat Günerprodüktörlüğünde yapılan, hassas bir çalışmanın ürünü olan Senin Yüzünden”, ünlü orkestra şefi Hakan Şensoy'un yaylı partisyonlarıyla bezendi. Türk Müziği için çok yeni bir sound olan ve Fuat Güner'in çaldığı Hawain gitar, şarkının başrollerinden biri olarak düşünüldü ve icra edildi.

  ‘Senin Yüzünden'in klibi Goril Yapım tarafından çekildi. Klibin yönetmeni, genç jenerasyonun önemli yeteneklerinden Oğuzhan Ejder. Şarkının genel atmosferini ve naifliğini yansıtan klipte, modern dans takipçilerinin yakından tanıdığı Burcu Sütçü, Ozan'ın sözlerine eşlik ediyor.

Günümüz müzik dünyası için hayli samimi ve özenle hazırlanmış bu şarkıyı sevmeniz dileğimizle...

“Rasta Baba”, “BirTekSenGelmedin”, “YolaDevam” ve “CemiyettePişiyoruz” gibiFlört hitlerininyazarıOzanKotra, 1975 yılındaİstanbul’dadoğdu. 16 yaşındayken ilk grubu ‘Bekarlar’lasahnehayatına başladı. 1998 yılında Bekarlar grubu, dönemin önemli plak şirketlerinden biri tarafından keşfedilerek, ‘Kim Bunlar’ ismi ile müzik sektöründe güçlü bir çıkış yaptı ve 90’ların ikinciyarısıyükselişegeçenyerli rock müziğininöncügruplarındanoldu. 2000 yılındaFlört'e evrilengrup günümüzün en sevilenyerli rock gruplarıarasındayeralmakta.