27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, Kepez Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından özel bir gösterimle kutlanıyor. Hüseyin Erdoğan'ın yazıp yönettiği, müziğini İhsan Kılavuz'un yaptığı ve Abdullah Sürekli'nin oynadığı Yunus Emre Aşk Ateşi adlı oyun, 27 Mart Salı günü saat saat 20.00’de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak tiyatro severlere sahnelenecek.

 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nin hizmete açılmasıyla Kepez Belediye Tiyatrosu tarafından bir çok yeni oyunun peş peşe sahnelediğini kaydetti. Tütüncü, Dünya Tiyatrolar Günü dolaysıyla özel bir gösterimle sahne alacak olan Kepez Belediye Tiyatro oyuncularının ve tüm tiyatrocuların bu özel gününü kutladığını söyledi.

 

KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli, bu yıl hizmete açılan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’yle kendilerine Antalya’nın en güzel sahnesini kazandıran Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiğini kaydetti. Abdullah Sürekli,  ‘Yunus Emre Aşk Ateşi' adlı oyun öncesi, bu yıl Kenan Işık tarafından kaleme alınan ‘27 Mart Dünya Tiyatro Günü Ulusal Bildirisi’nin, Kepez Belediye Tiyatro sanatçısı Özlem Davutoğlu tarafından okunacağını bildirdi.

Kepez Belediyesi Basın