Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğin, dayanışmanın sembolü olduğunu vurgulayan İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Dr. Tuba Vural Çokal “Güzel Türkiye’yi hep birlikte omuz omuza inşa edeceğiz. Sorunları beraber aşacağız. Bizi biz yapan da Türkün adını dünyaya duyuran da bu birlik değil mi?” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Dr. Tuba Vural Çokal’ın Kepez Sakarya Parkı’nda iftar programı düzenledi. İftara İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayları, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı, Fulya Yasemin, Cafer Ünal, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Celayiroğlu, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, Kepez İlçe Başkanı Dr.Hayri Tolga Motorcu, Kepezli muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SOFRALARIMIZ SİYASET ÜSTÜDÜR

İftar programlarına katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Dr. Çokal “On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi hep birlikte, dolu dolu yaşadık ve bu mübarek ayımızın sonuna geliyoruz. Birkaç gün sonra inşallah Ramazan’ı şerifi uğurlayacağız. İki gece önce, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak ettik. Birkaç gün sonra da tüm İslam Âlemi olarak Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Kadir Gecesi’nde Elmalı’daydık. Dünde Manavgat’ta binlerce kardeşimiz ile beraber orucumu açtık. Bugün de ne mutlu ki Kepezlilerle sizlerle beraberiz. Sofralarımızın siyaset üstü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle de burada siyaset konuşmayacağım. Benim için Ramazan mağfiret ayıdır. Küskünlerin barıştığı, kimsesizlerin, yoksulların, çocukların yüzlerinin güldüğü aydır. Ramazan ayrışmanın ortadan kalktığı beraber olduğumuz birlik olduğumuz aydır” dedi.

Gerek ülke olarak, gerek Antalya olarak gerekse ayrı ayrı bireyler olarak çok sıkıntılı günler geçirdiğimizi anlatan Dr. Tuba Vural Çokal, bu sıkıntıların en büyük nedeninin kutuplaşma olduğunu ifade etti. Kutuplaşmayı ortadan kaldırmak için çalışacaklarını ifade eden Dr. Çokal “Güzel Türkiye’yi hep birlikte omuz omuza inşa edeceğiz. Sorunları beraber aşacağız. Bizi biz yapan da Türkün adını dünyaya duyuran da bu birlik değil mi? En fazla sıkıntısını çektiğimiz toplumda yaşanan kutuplaşmalar değil mi? İşte buralar bu kutuplaşmaların son bulacağı ortamlar” diye konuştu.

Türk Milletinin hizmetin her türlüsünü, en iyisini hak ettiğini ifade eden Milletvekili Adayı Dr. Çokal “ Ben ve arkadaşlarım Antalya’yı karış karış geziyoruz. Bu çalışmalar bizim insanımızın gönlünün ne kadar yüce olduğunu bir kez daha görmemizi sağladı. Teyzeler bizi bağrına her bastığında, her şeyi bir kenara bırakıp bu kutlu ülke ve güzel insanları için çalışmamız gerektiğini daha iyi hissettim” dedi.