İstenmeyen tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulmayı sağlayan lazer epilasyonda son teknoloji bir uygulama olan buz lazer, en acısız ve en hızlı lazer uygulamasıdır. Lazer epilasyonda Alexandrite, diyode ve ndyag lazer kullanılır. Buz lazer 810 nm dalga boyunda olup diyode lazere grubundadır. Lazer epilasyonda gerek uygulaması gerekse sonuçları bakımından fark yaratmaktadır. Buz lazer uygulaması için lazer epilasyon Antalyaolarak hizmet sunan firmamız, en kısa sürede en acısız şekilde istenmeyen tüylerden kurtulabileceğiniz güvenilir bir adrestir.

Buz Lazer Epilasyon Özellikleri

            Buz lazer epilasyon başlık spotları büyük olup daha hızlı ve daha konforlu bir uygulama sağlar. Tamamen ağrısız bir lazer epilasyondur. Uygulama süresi olarak seanslar yarı yarıya daha azdır.

            Koltuk altı, kol, bacak, bikini bölgesi, sırt ve göğüse uygulanan buz lazer epilasyon, en hassas alanlarda bile ağrı ve acı hissetmeksizin hızlı bir şekilde uygulanmaktadır. Özellikle erkeklerde sırt ve karın kıllarında ağrı yoğun hissedilir. Buz lazer epilasyonla en sert kılların en hızlı, en kolay ve en acısız şekilde yok edilmektedir. Tüm vücuda uygulanması sadece 35 dk gibi kısa bir sürede tamamlanır.

            Tedavi başlığı, 2 x 1 cm olması her seferinde daha geniş bir alana atış yapmayı sağladığından diğer lazer epilasyon yöntemlerine göre daha kısa sürede uygulanmasının yanında seans sayısı da düşmüştür.

            Uygulama sırasında tedavi başlığının gezdirildiği alanlarda buz tutarak acıyı hissettirmemesi en önemli özelliğidir. Uygulama sırasında en ufak bir nokta atlamadığından ekstra bir kontrol seansı gerektirmez. Her cilt rengine ve her kıl tipi uygulanır. Özellikle koyu ciltlerde diğer epilasyon yöntemlerinde yanık riski bulunmaktadır. Oysa buz lazer epilasyon uygulaması en koyu ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için güvenle uygulanır.

            Bronzlaşmış bir cilde lazer epilasyon uygulanmamaktadır. Buz lazer epilasyon uygulaması bronzlaşmış ciltlere de uygulanır.

            En ince kılların yer aldığı, yüz, çene, bıyık bölgesi ve kol bölgesindeki diğer lazerlerle yok edilmeyen kıllar buz lazerle kolayca yok edilir.

Buz Lazer Epilasyon Uygulaması

            Soprano ICE diod lazer cihazıyla uygulanan buz lazer epilasyon, ortalama 4-6 seansta istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlar. Acı eşiği düşük kişilerde ve en sert kılların bulunduğu bölgelerde bile acısız ve mükemmel sonuç verir. Ütüleme lazer epilasyon olarak ta bilinmekte olup patentlidir. Kıl kökleri yok edilirken deri yüzeyi anında soğutularak acı hissedilmesinin önüne geçilir.

            Kişiden kişiye, uygulanan bölgeye ve kıl kalınlığına göre seans sayıları değişir. Hiçbir yan etkisi olmayıp özellikle yan etkileri yok edecek şekilde tasarlanmıştır. Sırt, ense, dudak üstü ve yanak üstü gibi en acılı ve en zorlu bölgelere bile acısız bir şekilde istenmeyen tüyler yok edilir. Fiyatlar seans sayısına göre değişir.

Detaylı bilgi için: http://www.buzlazer.com/lazer-epilasyon/antalya tıklayın