Seyhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, Seyhan Şanlıurfalılar Derneği (SEYŞUD) ve Görme Özürlüler Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Prof. Dr. Öztürk, hizmet döneminde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdiği dernek üyelerinden büyük ilgi gördü.

 Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk sivil toplum kuruluşlarına düzenlediği ziyaret programlarını sürdürüyor. Başkan Prof. Dr. Öztürk, hizmet üretirken hep iç içe olduğu, görüş alışverişinde bulunduğu STK’larla aynı prensipler doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğini belirterek, “Biz yalnızca belirli zamanlarda değil her vakit gönüllülük esasına dayalı faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızla birlikteyiz” diye konuştu. 

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları anlatırken, dernek temsilcilerinden gelecek yeni proje önerilerine açık olduğunu söyledi. 

Seyhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Biz bugüne kadar halkımızın desteği olmayan, onların onaylamadığı hiçbir projeye başlamadık. Bu anlamda yeni dönemimizi planlarken de aynı doğrultuda çalışacağız. Sizlerin görüşleri alınmadan, sizler destek vermeden hiçbir projeye başlanmayacak. Buna huzurlarınızda bir kez daha söz veriyorum” şeklinde konuştu. 

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün dernek ziyaretleri esnasında renkli anlarda yaşandı. Seyhan Şanlıurfalılar Derneği’ni ziyarette dernek yöneticileri tarafından misafirlere yöresel mırra içeceği ve sonrasında çiğköfte ikram edildi.