Spor Toto Süper Lig 2018/19 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun şampiyonu Galatasaray oldu. Galatasaray, 33. hafta maçında en yakın rakibi Medipol Başakşehir'i konuk etti. Gerginliğin dinmediği mücadelede Galatasaray, 1-0 geri düşmesine karşın ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaşadı ve sahadan 2-1 galip ayrılarak, ligin bitimine bir hafta kala tarihinin 22. şampiyonluğuna ulaştı. Üst üste 2. kez şampiyon olan Galatasaray'da Fatih Terim, kariyerinde 8. kez ipi göğüslemeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de 2018/2019 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu! Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 2-1'lik üstünlükle ayrılarak 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller, 47. dakikada Feghouli ile 64. dakikada Onyekuru'dan geldi. Başakşehir'in tek sayısını ise 17. dakikada Riad Bajic kaydetti. Bu sonucun ardından puanını 69 yapan Galatasasaray, ikili averajda önde olduğu rakibinin 3 puan önüne yerleşti ve ligdeki 22. şampiyonluğunu kazandı.

Süper Lig'in son haftasında şampiyon Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacakken, Başakşehir ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

Editör: Haber Merkezi