Antrenörleri Kahraman Şahin ile birlikte, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu’yu ziyaret eden, teşvik 2 boyunda 211 sporcu arasında final yaparak Demre’ye ikincilik madalyası getiren güreşçi Serhat Atalay ve Minik 2 boyunda 197 sporcu arasında çeyrek final müsabakası sonunda 5. olan güreşçi Arda Çetin Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, ziyarette bulunan pehlivanlara teşekkür ederek, “bundan sonra ki güreşlerde daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Demre Belediyesi ve Başkanınız olarak benim yapmam gereken ne varsa yapıyorum sizlerden de, yapabileceğinizin en iyisini bekliyorum, bundan sonra ki güreşlerde kürsüde daha çok Demreli pehlivan görmek istiyorum. Önümüzde ki yıllarda Demre den bir başpehlivan çıkaracağımıza ve inşallah altın kemeri de Demre’mize getireceğimize inanıyorum.” Dedi.

Demre Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü ve Demre Belediyesi güreş takımı antrenörü Kahraman Şahin’de, “tarihi 657. Kırkpınar yağlı pehlivan güreşlerinde Demre’yi temsil eden iki güreşçimiz çok zorlu müsabakalar yaparak bir çeyrek final ve bir final başarısı gösterdiler. Demre belediyesi güreş takımımız henüz yeni bir oluşum olup, Demre Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Topcu’yu altyapıya verdiği önem ve maddi manevi destekleriyle çalışmalarımızın ilk meyvesi olan bu başarıları elde ettik. Güreşlerde başarılı olan Serhat Atalay ve Arda Çetin pehlivanlarımıza yine başarıları nedeniyle bir üst boyda güreşme hakkını kazanan Belediyemiz güreş takımı sporcularından Serkan Yatkın, Durali Avcı, Abdullah Kaya ve yine Demreli pehlivanlarımızdan Semih Bayram Yılmaz ile Ali Cansev de bir üst boyda güreşmeye hak kazandılar. Öncelikle belediye başkanımıza ve sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.