Kepez Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği liseler ve ortaokullar arası “Genç Kramponlar Futbol Turnuvası” 18 Kasım’da başlıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla organize edilmeye başlanan turnuva ile gençlere, sosyal ortam oluşturulması ve genç yeteneklerin Türk futboluna kazandırılması amaçlanıyor.
Turnuva, Antalya Valiliği, Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile düzenleniyor. Bu kurumlar arasında, turnuvanın organize edilmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Müracaatlar başladı

Maçların şölen havasında oynandığı Genç Kramponlar Futbol Turnuvası’na, 5 merkez ilçedeki tüm liseler ile Kepez’deki ortaokullar katılabilecek. Turnuvaya katılmak isteyen okulların başvuruları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kabul edilecek.

Turnuvanın açılış töreni ve ilk maçı, 18 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda yapılacak. Yaklaşık 20 gün sürmesi beklenen “Genç Kramponlar Futbol Turnuvası” final maçı ve kupa töreniyle sona erecek.
Turnuva maçları, Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı ile Düden futbol sahasında oynanacak.