Sarı lacivertli futbolcular ve Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından Belek'te gerçekleştirilen, ‘Birlik ve Dayanışma’ gecesinde taraftarlarla bir araya geldi. Gecenin sponsorluğunu üstlenen Medical Park Antalyaspor eski Yöneticisi Hüseyin Samut, düzenlenen açık arttırmada futbolcuların imzaladığı özel formayı 10 bin TL’ye satın aldı. 

ANTALYA’DA kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, taraftarlarıyla da bir araya geliyor. Önceki gece Belek’te konakladıkları Hotel’de Antalya Fenerbahçeliler Derneği’nin gecesine katılan Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Genel Sekreter Murat Uslu, Asbaşkanlar Mithat Yenigün, Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, Tahir Perek, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Doğan, Selim Sapan, Serdar Erkan, CEO Hasan Hakkı Yılmaz , Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Küçük, teknik heyet ile futbolcular, taraftarlarını sevince boğdu. 

Gecenin sponsorluğunu ve ev sahipliğini üstlenen Antalyaspor eski Yöneticisi Hüseyin Samut, teşekkür plaketini Başkan Aziz Yıldırım’ın elinden aldı. Fenerbahçe Yönetimine göz kırptığı ifade edilen Hüseyin Samut, gecede düzenlenen ve rekabet dolu anlara sahne olan açık arttırmada da, futbolcuların imzalarını taşıyan özel formayı 10 bin TL’ye satın aldı. Salonda bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, geceye ilgisinden dolayı iş adamı Hüseyin Samut’a sevgi seli göstererek gurur duyduklarını dile getirdi.