Kemer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Uluslararası Kemer Master Basketbol Turnuvası bu yılda 6-8 Ekim tarihlerinde Kemer’de yapılacak.

Kemer Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen 2. Kemer International Masters Basketball Cup (2. Uluslararası Kemer Master Basketbol Turnuvası) 6-8 Ekim’de Kemer’de yapılacak. Kemer’in önemli bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yapacağını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm sporculara başarılar diledi.

Turnuvada bu yıl 5’i yabancı takım olmak üzere toplam 46 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Eğlence ve basketbolun harmanladığı organizasyonda maçlar Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu, Kemer Gençlik Spor Salonu ve Limak Limra Spor salonunda gerçekleşecek. Turnuvaya; +35 Bayanlar ,+35 erkek +40 Erkek +45 erkek ve+50 erkek kategorilerinde yaklaşık 600 sporcu katılıyor. Geçen yıl ilki düzenlenen Uluslararası Kemer Master Basketbol Turnuvası’na 26 takım katılmış ve erkeklerde Rusya takımı, bayanlarda Kemer takımı şampiyon olmuştu.