Geçtiğimiz yıl U17 Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor, bu başarısını tekrarlamak için engelleri bir bir aşıyor. Kepez temsilcisi, Antalya Amatör Küme U 17 Ligi A Grubu 2012-2013 sezonunu 1. sırada bitirerek Türkiye şampiyonasına gidecek takımların belirleneceği play off gruplarına kalmıştı. Kırmızı-beyazlılar, 8 takımın yer aldığı play-off grubunda ikinci sırayı alarak U-17 Türkiye Şampiyonası 1.kademe müsabakalarına katılma biletini aldı. Türkiye Futbol Federasyonu U-17 Türkiye Şampiyonası 1.kademe müsabakalarında Antalya’yı temsil edecek diğer takım ise İl Özel İdarespor oldu. Gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar, 2. kademeye katılmaya hak kazanacak.

18 maçta 1 mağlubiyet 

Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da şampiyonluk başarısını tekrarlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ünlüoğlu, teknik heyete ve futbolculara 1. Kademe müsabakalarında başarılar diledi. 
Mesut Uyar’ın çalıştırdığı Kepez’in kaplanları, 9 takımın yer aldığı yerel lig grubunda oynadığı 18 maçın 16’sını kazandı. 1 maçta mağlup olan ve 1 maçta ise berabere kalan kırmızı- beyazlı takım, 63 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.