"TEKNİK EKİBE DE ÖDEME YOK"

Kulüpler Birliği, TFF ve yayıncı kuruluş arasında "gerilim" devam ederken flaş bir iddia geldi. Gazeteler, 11 Eylül'de başlayacak olan Süper Lig maçlarının yayınlanmama tehlikesinin olduğunu ve yayıncı kuruluşun sadece kulüplere değil maçların yayınlanması için gerekli teknik desteği sağlayan firmaya da ödeme yapmadığını iddia ettiler. iddialar şu şekilde

"BU KEZ SORUN BAŞKA!"

Cuma günü başlayacak Süper Lig maçlarının yayınlanması bir başka nedenle riskli. Bu kez ne Federasyon ne de Kulüpler Birliği bu sorunun tarafı değiller.

"UZUN SÜREDİR ÖDEME YAPILMADI"

beIN SPORTS'un sahibi olan Katarlı şirket yayın için teknik hizmet aldığı şirkete uzun süredir ödeme yapmıyor.

"İNDİRİM İSTENİYOR"

Neden yine bildik bir sorun: Dolar cinsinden yapılan anlaşmanın TL'ye çevrilmesi ve indirim talebi...
Digitürk'e teknik hizmet veren şirket Saran Group'a ait.

"BİRÇOK ÜLKEDE HİZMETİ VAR"

Bu şirket Avrupa ve Asya'da birçok spor etkinliğine profesyonel hizmet veriyor. Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi.

"ALACAĞI 30 MİLYON DOLAR"

Edindiğimiz bilgiye göre Saran Group'un beIN SPORTS'tan 30 milyon Dolar alacağı var. Görüşmeler olumlu sonuçlanmayınca bu gruba ait spor kanalının Digiturk'teki yayını durduruldu.

"LİG YAYINI TEHLİKEDE"

Cuma günü başlayacak yeni sezonda Katarlı şirketin direnmesi nedeniyle futbolseverle buluşamayacak. Öğrendiğimiz kadarıyla maçların sadece birkaçının yayınlanması gündemde...

"BAŞKA ŞİRKET ARANIYOR"

beIN SPORTS'un bir başka şirket arayışında olduğu ancak sonuç alamadığı da öne sürülüyor. Futbol Federasyonu ise konu bizim dışımızda diyerek kenara çekilmiş durumda.

"SORUN ÇÖZÜLMEZSE RADYO!"

Bakalım bu sorun bugün çözülecek mi... Çözülmez ise futbolseverler 40 yıl öncesinde olduğu gibi radyo başında olacaklar.