Hedef üçüncü kez kupayı kazanmak

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan ve Türkiye Kupasını kazanan Muratpaşa Belediyespor ile Türkiye Kupası finalisti Yenimahalle Belediyespor, 13 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Süper Kupayı 2012 ve 2013 yıllarında üst üste iki kez müzesine götüren Muratpaşa Belediyespor, 8 yeni transferiyle yarında (Cumartesi) rakibini yenerek üçüncü kez kupanın sahibi olmak istiyor. Süper Kupa hazırlıklarını tamamlayan Paşa’nın melekleri bugün(Cuma) sabah 08.30’da uçakla İzmir’e gidecekler. Muratpaşa Belediyespor, saat 10.30’da İzmir’de son antrenmanını yapacak.

Tanja ve Gülsüm sakat

Muratpaşa Belediyespor’da Tanja ve Gülsüm sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, üst üste iki kez kazandıkları Süper kupayı üçüncü kez kazanmak istediklerini belirterek, “Takımımızın iki önemli oyuncusu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Rakibimizle geçtiğimiz sezon sonunda Türkiye Kupası’nda zorlu maçlar oynadık. İyi oynayan kupayı kazanacak” dedi. İzmir Celal Atik Spor Salonundaki mücadele saat 14:00'te başlayacak ve Ntvspor'dan canlı olarak yayınlanacak. 

 

NOT:Muratpaşa Belediyespor, Cuma günü saat 08.30’da uçakla İzmir’e gidecek.

Cumartesi günü İzmir Celal Atik Spor Salonundaki mücadele saat 14:00'te başlayacak ve Ntvspor'dan canlı olarak yayınlanacak.