Bölgesel Amatör Lig’in 17. hafta karşılaşmasında Muratpaşa Belediyespor sahasında Ispartaspor’u 9-1 mağlup ederek haftayı galibiyet ile tamamladı. 

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, sahasında Ispartaspor’u 9-1 yenerek rakiplerine zirve yarışında bende varım dedi. Bölgesel Amatör Lig 17. haftasında Mustafa Çetin Kaya Stadı’nda oynan karşılaşmada Muratpaşa Belediyespor sahasında Ispartaspor’u 9-1 mağlup etti. Muratpaşa Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Ayhan, 30. dakikada Ispartapor’lu Mustafa kendi kalesine, 35. dakikada Enver, 48. dakikada Eren 62. ve 67. dakikalarda Harun 69. ve 87. dakikalarda Eyüp ve 81. dakikada Şevket atarken konuk ekip Ispartaspor’un tek golünü 54. dakikada Ragıp kaydetti.

 Muratpaşa Belediyespor Futbol Genel Direktörü Ahmet Tilki; “ Bu sezon lige başlangıç yaptıktan sonra ilerleyen haftalarda talihsiz puan kayıpları yaşadık. Zirvedeki takımlara karşı iyi mücadele ederek galip geldik. Fakat alt sıralardaki rakiplerimize karşı hep puan kaybı yaşadık ve zirve yarışının 7 puan gerisinde kaldık. Bu hafta aldığımız galibiyet bizim için bir başlangıçtı. Artık bir galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bu galibiyeti bizleri yalnız bırakmayan ve her  zaman destek olan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e armağan ediyoruz” diye konuştu.