Bayanlar Hentbol Türkiye Kupası yarı final 3. maçında Muratpaşa Belediyespor, Üsküdar Belediyesi’ni 60-18 gibi farklı bir skorla yenerek adını finale yazdırdı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 29-9 Muratpaşa Belediyespor’un üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıda da oyunun tek hakimi olan Antalya temsilcisi karşılaşmadan 60-18 galip ayrılarak finalde Maliye Milli Piyango’nun rakibi oldu.

 

Muratpaşa Belediyespor’un Süper Lig’de, Avrupa Challenge Kupası ve Türkiye Kupası’nda, mücadele ettiğini belirten Antrenör Birol Ünsal; “ 3 kulvarda da hedefimiz şampiyonluk ve kupa. Türkiye Kupası hedefimize ulaşmamız için önümüzde sadece Maliye Milli Piyango maçı kaldı. Bu yıl Türkiye Kupası’nı kazanıp Antalya’ya getirmek istiyoruz” dedi. Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı’nı deplasmanda, Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve taraftarlar da yalnız bırakmadı.

 

 

Süper Lig Play Off’da ilk maç deplasmanda

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’ni birinci tamamlayan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, şampiyonluk için play off mücadelesine başlıyor. Çankaya Belediyesi ANKA Spor ile deplasmanda 13 Nisan Cuma günü saat 18:30’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Muratpaşa Belediyespor, farklı galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor. Karşılaşma NTV Spor’dan da canlı olarak yayınlanacak.