Medicalpark Antalyaspor’un başarılı çalıştırıcısı Mehmet Özdilek, Kepez Belediyesi’nin düzenlediği söyleşide ilçedeki gençlere ve çocuklara seslenecek.

Kepez Belediyesi, düzenlediği turnuvalarla, yaptığı tesis yatırımlarıyla spor yapma imkânı sunduğu gençleri ve çocukları, kendilerine “rol model” olabilecek spor dünyasının başarılı isimleriyle de bir araya getiriyor. 

Bu amaçla düzenlenen söyleşinin ilk konuğu da Türk futbolunun “Şifo Mehmet” ’i, Medicalpark Antalyaspor’un başarılı teknik adamı Mehmet Özdilek olacak.

Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile düzenlenen söyleşi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde 28 Mart Perşembe günü saat 14.00 başlayacak. Futbolculuk kariyerinde 4 lig, 4 kupa, 4 Cumhurbaşkanlığı,1 Başbakanlık ve 5 TSYD Kupası Şampiyonluğu yaşayan, 31 kez A, 7 kez Olimpik olmak üzere Milli formayı 38 kez giyen Şifo Mehmet, söyleşi de Kepezli gençlerle ve çocuklara, başarılı ve centilmen bir sporcu olmanın sırlarını anlatacak.

Futbolculuk kariyerinde gördüğü tek bir kartla da ne kadar centilmen biri olduğu gösteren Mehmet Özdilek, futbolculuk ve antrenörlük hayatındaki tecrübelerini sporcu adaylarıyla paylaşacak.