Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliğinde düzenlenen “Sokak Basketbolu Turnuvası” tüm hızıyla devam ediyor.

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile bu yıl ikincisi organize edilen “Sokak Basketbolu Turnuvası” büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de turnuva maçlarını izleyerek, takımları yalnız bırakmıyor. Başkan Tütüncü, son olarak Kepez Belediye Spor Salonu’nda oynanan ortaokullar arası müsabakaları izleyerek, mücadele eden takımlara moral verdi.

114 takımın katıldığı ortaokullar müsabakalarında şimdiye kadar oynanan maçlar sonunda üst tura çıkan 57 takım, 21 Mart’ta Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapılacak finallere kalmak için mücadelelerini sürdürüyor.

Turnuvanın maçları, Kepez Belediyesi Spor Salonu ile Beşkonak İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak İlköğretim Okulu'nun bahçelerindeki çadır tarzı spor salonlarında devam ediyor. Turnuva, 21 Mart’ta oynanacak final maçları ve kupa töreni ile sona erecek.