Antalya U19 ligi birinci küme ikinci grupta mücadele eden ve ligin ilk maçını 2-0 kazanan Kumluca Belediyespor U19 takımı oyuncuları, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette Kumluca Belediyespor hakkında bilgi veren Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, son iki yıldır alt yapıya önem vererek, amatör liglerde mücadele ettiklerini, bunun karşılığında da takım olarak başarı kazandıklarını söyledi.

Gruplarında 9 takım bulunduğunu ve maç oynayacaklarını ifade eden Çataltepe, “Alt yapıya önem verdikten sonra hem takım olarak, hem de bireysel sporcu kazanımı adına önemli başarılar elde ettik. Bu yıl üç oyuncumuzu profesyonel liglere gönderdik. Takım oyuncularımızın başarısı iyi. İnşallah bu yılki hedefimizde ligimizi şampiyon olarak tamamlayıp, takım olarak Türkiye şampiyonası oynamak” dedi.

Çataltepe, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Antalya Ünfaspor ile oynayacakları maça davet etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, Kumluca Belediyespor Kulübünün daha profesyonel bir yapıya kavuşması için çalıştıklarını, bu amaçla öncelikle futbol takımında altyapıya önem verdiklerini söyledi.

Futbolun yanında Kumluca Belediyespor Kulübü olarak, güreş, basketbol, voleybol ve atletizm branşlarında faaliyet gösterdiklerini belirten Çetinkaya, “Amacımız spor alanında da başarılı adımlar atmak. Bu konuda öncelikle altyapının sağlam olmasını istiyoruz ve bu konuda son iki yıldır güzel bir çalışma yürütüyoruz. Ben öncelikle başarı gösteren U19 takımımızdaki tüm oyuncuları, antrenörlerini kutluyorum. İnşallah bu şekilde devam ederler” diye konuştu.