Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor güreşleriyle buluşmasında “Bir numara olmak için çalışmak, emek vermek, çok uğraşmak gerekir. Bilimsel, ciddi, planlı çalışırsanız içinizden şampiyonlar çıkar” diye konuştu.

Başkan Ümit Uysal, aralarında Ali Gürbüz ve Kürşat Korkmaz’ın da bulunduğu Muratpaşa Belediyespor güreşçileriyle öğle yemeğinde biraraya geldi.

Güreş takımı antrenörlerinin yanı sıra Spor İşleri Müdürü Varol Tang’ın da katıldığı yemekte Başkan Uysal, sporculara rakiplerinden daha iyi olmak için sınırları zorlamanın ve aşmanın gerekli olduğunu aktardı.

Bir numara olmak için ayrı bir planlama ve motivasyona ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Bu aynı zamanda ayrı bir tutkuyu da beraberinde getirecek ve sizi başarıya götürecek olan da budur” dedi.

Tek başına ‘dalyan’ gibi olmanın, ya da çok çevik olmanın sonuç getirmeyeceğini dile getiren Başkan Uysal, “Anadolu’da ‘Önce sebebini işle sonra Allah’a dua et’ diye bir söz vardır. Çalışmak, emek vermek, çok uğraşmak gerekir. Bilimsel, ciddi, planlı çalışırsanız içinizden şampiyonlar çıkar. Biz de sizinle gurur duyarız” diye konuştu.