Kepez Belediyespor Kulübü Yıldız Kız Voleybol Takımı, Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası grup eleme maçları için Muğla’ya gidiyor.
Antalya’da şampiyonluklara ambargo koyan Kepez Belediyespor Kulübü voleybol takımları, ulusal müsabakalarda da başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde Burdur’da düzenlenen Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası grup elemelerinde set vermeden birinci olarak, bir üst tura yükselen Genç Bayan Voleybol Takımı’nın ardından, Yıldız Kız Voleybol Takımı da Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda Antalya’yı temsil edecek. 

Antrenörler Hikmet İnanlı ve Çetin Taş yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, 02-05 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da düzenlenecek olan Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası grup elemelerinde, Denizli, Muğla, Aydın ve Isparta’dan katılan takımlarla bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’da lisanslı sporcu sayısı ile lider durumda olan Kepez Belediyespor Kulübü’nün sporun her branşında büyük başarılara imza attığını ifade ederek, Muğla’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek Kepez Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı’na başarılar diledi.