Herkesin vücudunda istemediği tüyler meydana gelebiliyor ve bunlarla baş edebilmek için birçok tedavi araştırıyor ve farklı farklı yöntemlere başvuruyor. Ağrısız, acısız ve herhangi bir iz kalmadan bu kıllardan kurtulmak isteyenler için lazer epilasyon uygulaması önerilmektedir ve bu uygulama vücudun her bölgesine uygulanabilmektedir. En merak edilen konulardan birisi de genital bölge lazer epilasyon konusudur. Nasıl yapılır, sonuçları ne olur, acır mı, kısırlığa sebep olur mu, ne kadar sürer vs. gibi çokça sorunun cevabını sizler için Buz Lazer İzmir ile görüşerek aldık. Sorduğumuz her soruya açıkça cevap aldık ve bu cevapları sizler için derledik. İşte detaylar…

Genital bölgede çıkan kıllar, kişisel istekler doğrultusunda ya da içinde bulunulan kültürün getirilerine göre alınabilmektedir. Böyle bir cümle kuruldu, çünkü genital bölgede bulunan kıllar bazı kültürler tarafından alınmıyor hatta şekillendiriliyor. Bazı kültürler ise bunu düzenli olarak temizliyor. Ama kültür ya da durum ne olursa olsun genital bölge için ağda, iğneli epilasyon, tıraş, buz lazer uygulamaları gibi birçok uygulama kullanılmaktadır. Vücudumuzun en hassas bölgelerinden birisi olduğu için genital bölge, özel bakım ister ve acıyı ağrıyı diğer bölgelere göre biraz daha fazla hissedilir. Bu nedenle de genital bölge için önerilen uygulama buz lazer epilasyondur. Genital bölge lazer epilasyon çeşitleri arasında buz lazer, size hiç acı hissettirmeyecektir ve konfor için belki de en ideal olan yöntemdir.

Genital Bölgeye Lazer Epilasyon, Bölgeye Zarar Verir mi?

   Tüm lazer epilasyon uygulamalarında olduğu gibi genital bölge lazer epilasyon uygulamasında da hedef olarak kıl köklerine işlem yapılır. Uygulama sırasında kıl köklerine enerji iletilerek onlara zarar veriliyor ama çevredeki hiçbir dokuya zarar verilmemektedir. Hamilelik döneminin özellikle ilk üç ayında önerilmeyen bu uygulama hakkında belki de en merak edilen kısırlık yapıp yapmadığıdır. Hem kadınlar hem de erkekler bu uygulamanın kısırlık gibi bir yan etkisi olup olmadığını merak etmektedir. Son yıllarda kullanılan bu teknoloji, uzmanları tarafından da kontrol edilmiş ve herhangi bir kısırlık gibi durum ortaya çıkarmadığı netleşmiştir. Bugüne kadar genital bölge lazer epilasyon uygulaması yaptıran kişilerin hiçbirinde olumsuz bir etki gözlemlenmemiştir. Bütün bu sebeplerle de gönül rahatlığıyla ve güven içinde uygulama yapılabilmektedir. Ayrıca ağrı, acı gibi endişeleri olanlar için de Buz Lazer epilasyon uygulaması önerilmektedir, çünkü bu epilasyon çeşidinde hiçbir ağrı gibi problem meydana gelmemektedir.

Genital Bölge Lazer Epilasyon Kaç Seanstır?

Genital bölge lazer epilasyon için genel olarak ağrısız sonuçlara ulaşabilmek için Buz Lazer uygulaması önerilmektedir ve bu seçenekte 6-8 seans arasında başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir. Bu seans sayısı için net bir şey söylenememektedir, çünkü kişiden kişiye farklı faktörlerle bu değişmektedir. Kıl yapısı, cilt tipi, kıl kalınlığı ve rengi gibi birçok faktör ile seans sayısı değişecek ve hatta bu sebeple fiyat da değişmektedir.

Genital Bölge Lazer Epilasyon Fiyat

Genital bölge lazer epilasyon uygulaması için herhangi bir net ücret sunulamamaktadır. Çünkü kişiden kişiye değişim yaşanır. Seans sayısında farklı faktörlerle değişiklik olabileceğini iletmiştik. Seans sayısındaki bu değişim ile fiyatlarda da ortalama değişimler meydana gelmektedir. Fiyatlar, genel analiz sonrasında söylenmektedir. Cilt yapısı, kıl rengi, kıl yoğunluğu analizi sonrasında net bir fiyat iletilecektir.

    İstenmeyen tüylerin başında gelen genital bölge kıllanmaları için ağrısız yöntemlerle epilasyon uygulaması isteyenlere buz lazer epilasyon önerilmektedir. Eğer siz de bu uygulamaya başvurmak istiyorsanız www.buzlazerizmir.com web sitemizi ziyaret ederek detaylı bilgiler elde edebilir isterseniz iletişim bilgileri ile bize bağlanarak gerekli detayları elde eder ve fiyatlandırma da öğrenebilirsiniz.