Gündoğan Beldesi’ne bağlı Küçükbük Koyu’ndan başladığı ziyarette kendisine partililer ve eşi Hülya Kocadon da eşlik etti.

 Başkan Mehmet Kocadon, Gündoğan Küçükbük’te vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra Gündoğan Limanı’nındaki Balıkçılar Kahvesi ziyaret etti. “Gündoğan’a Hoş geldin Başkanım. Gündoğan Gençliği” yazılı açtıkları pankart ile karşılanan Başkan Mehmet Kocadon daha sonra esnafı ziyaret ederek Çarşamba Pazarı’nı gezdi, pazar esnafına hayırlı işler dileklerinde bulundu.
 Küçükbük’te Muhtarın Yeri Restoran’a uğrayan Başkan Mehmet Kocadon, burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Gültekin Kural isimli bir vatandaş Başkan Kocadon’a, “Erdemli bir görev yaptınız ve bedeller ödediniz. Bu bedelleri ödemenize ve size çok fazla teklifler yapılmasına karşın Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katıldınız, sizi kutluyorum” dedi. 
 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gündoğan’daki ziyareti sırasında kendisine ikram edilen özel pideyi yedi, vatandaşların isteği üzerine de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.