Nisan günü Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Gülden Coni'nin katil zanlısı E.A.'nın, olaydan 3 gün önce Instagram grubunda arkadaşlarına cezaevine gireceğini ve koğuş ağası olacağını yazdığı belirlendi.
Ayrıca zanlının arkadaşlarından iç çamaşırı istediği de yazışmalara yansıdı.
Öldürülen Gülden Coni'nin ablası Nurhan Alüzrek, olayın planlı ve vahşice işlendiğini belirterek, zanlının en ağır şekilde cezalandırılması çağrısında bulundu. Küçük yaşta kardeşini kaybetmenin derin acısını yaşadıklarını vurguladı.
Baba Sami Coni ise kızının 20’den fazla bıçak darbesiyle öldürüldüğünü söyledi.
Olayın ardından zanlının eve gittiğini, kanlı çamaşırlarının ailesi tarafından yıkandığını ve suç aletlerinin de nehre atıldığını ifade eden Sami Coni, “Zanlı banyo yaptıktan sonra kuaföre gidiyor, ardından tekrar eve dönüyor. Ailesi de bu olaydan haberdardı. İnşallah en ağır cezayı alır.” dedi.
E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı sürdüğü bildirildi.
Anahtar Kelimeler: Gülden Coni, Edirn, Edirne asayiş haberleri, asayiş gündemi, gündem haberleri