İşte 22 Ocak 2025 tarihli transfer haberleri:

Fenerbahçe:

Babası, keserle hayattan kopardı! Babası, keserle hayattan kopardı!

Sırp stoper Strahinja Pavlovic için Milan'a 20 milyon euro + bonus teklif etti. Milan'ın talebi ise 25 milyon euro. Fenerbahçe'nin teklifini güncelleyeceği öğrenildi. Ayrıca, Torino'nun Cengiz Ünder için Fenerbahçe ile temasta olduğu ve İtalyan ekibinin, Cengiz Ünder'in 3.5 milyon euroluk maaşının bir kısmını sarı-lacivertlilere ödetmek istediği belirtildi.

Galatasaray:

Ahmed Kutucu'yu 6 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. Ayrıca, Emerson Royal transferinde sona gelindiği ve Marco Asensio için Fransız ekibiyle temasa geçildiği öğrenildi.

Beşiktaş:

Norveç'in SK Brann takımının forveti Bard Finne ile yakından ilgileniyor. Ayrıca, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Alex Oxlade-Chamberlain'e Sheffield United talip oldu.

Trabzonspor:

Trabzonspor, Ajax'ın 2022-23 sezonu başında transfer ettiği Ahmetcan Kaplan'ı radarına aldı ve 22 yaşındaki stoperin durumunu sordu.

Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri bu şekilde. 

 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, İspanyol ekibi Athletic Bilbao'yu ağırlıyor.

Beşiktaş - Athletic Bilbao maçı saat 18.30'da başlayacak.

22 OCAK UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ PROGRAMI

Leipzig (Almanya)-Sporting (Portekiz)  : 20.45

Shakhtar Donetsk (Ukrayna)-Brest (Fransa) : 20.45

Real Madrid (İspanya)-Salzburg (Avusturya) : 23.00

Paris Saint-Germain (Fransa)-Manchester City (İngiltere) : 23.00

Sparta Prag (Çekya)-Inter (İtalya) : 23.00

Feyenoord (Hollanda)-Bayern Münih (Almanya) : 23.00

Milan (İtalya)-Girona (İspanya) : 23.00

Arsenal (İngiltere)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan) : 23.00

Celtic (İskoçya)-Young Boys (İsviçre) : 23.00