Olay, Survivor tarihinin en sert aile çıkışlarından biri olarak kayıtlara geçti.

Acun Ilıcalı: “Artık Bu Tehditleri Kabul Etmiyorum”

Survivor Acil Durum Konseyi’nde konuşan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya’nın babasından gelen mesajı kamuoyuyla paylaştı. Baba Karacakaya'nın mesajında, “Oğlumun kılına zarar gelirse misliyle ödetirim. Derhal gönderin!” ifadeleri yer aldı. Anne Karacakaya ise yarışmanın adil olmadığını ve finalin önceden planlandığını öne sürdü.

Hikmet-Batuhan Gerilimi Fitili Ateşledi

Geçtiğimiz günlerde oynanan bir dokunulmazlık oyununda Hikmet Tuğsuz’un, Batuhan’a kum atması ve ardından “Volkan’ın dirseği olmasaydı Batuhan’a vuracaktım” demesi, izleyicilerden ve Batuhan’ın ailesinden tepki çekti. Acun Ilıcalı, Hikmet’e sadece uyarı verilmesinin ardından gelen tehditlerin kabul edilemez olduğunu belirtti.

20 Milyonluk Ferrari Kül Oldu! Direksiyonda Kim Vardı? 20 Milyonluk Ferrari Kül Oldu! Direksiyonda Kim Vardı?

Batuhan’dan İlk Açıklama: “Ailem Endişelenmiş Olabilir”

Batuhan Karacakaya, ailesinin tavrını anlayışla karşıladığını belirtti: “Buradaki durumu ben yaşıyorum. Ailem ulaşamayınca endişelenmiş olabilir. Ancak bu yarışmanın ruhuna ve sürecine saygı duyuyorum.”

Batuhan Yarışmaya Devam Edecek mi?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Batuhan Karacakaya’nın yarışmadaki geleceği merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, Batuhan’ın ailesiyle özel bir görüşme yapılacağını ve ardından karar verileceğini duyurdu.

Anahtar Kelimeler: Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı, Survivor 2025, Batuhan’ın ailesi, Survivor kavga, Survivor tehdit, Hikmet Tuğsuz, Survivor All Star gerilim