Antalya'da Kamyonet Alev Alev Yandı: Araç Kullanılamaz Hale Geldi
Antalya'da Kamyonet Alev Alev Yandı: Araç Kullanılamaz Hale Geldi
İçeriği Görüntüle

Antalya’nın Alanya ilçesinde turistik bir güzergâhta üzücü bir olay yaşandı. İddialara göre, sahil yürüyüş yolunda köpeğiyle bulunan bir turist kadın, yanına yaklaşan bir şahıs tarafından köpeğinden rahatsız edilerek hakaretlere ve tehdide uğradı.

Olayda şahsın, kadına yönelik olarak “keserim” şeklinde açık bir tehdit savurduğu belirtiliyor. Sosyal medyada yayılan görüntülerde sözlü saldırı, kadına karşı küfür ve köpeğe yönelik menfur bir yaklaşım yer alıyor.

Olayın ardından turistin yaşadığı tedirginlik sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti ve Alanya’nın turizm bölgesi kimliği açısından endişe yaratabileceği yorumlarına neden oldu.

Şu ana kadar olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı ve şüpheli hakkında adli işlem açılıp açılmadığının netleşmediği bildiriliyor.

Kaynak: Batı Akdeniz Haber Ajansı