Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen yangında evi kül olan ve yanan evinin önünde kedisine sarılarak ağladığı fotoğrafla hafızalara kazınan 93 yaşındaki Ali Meşe, hayatını kaybetti.

Tavuk Yumurtası Üretiminde Rekor Artış: Nisan 2026'da Üretim Yüzde 18,9 Yükseldi
Tavuk Yumurtası Üretiminde Rekor Artış: Nisan 2026'da Üretim Yüzde 18,9 Yükseldi
İçeriği Görüntüle

Yangının ardından çekilen ve kısa sürede sosyal medyada yayılarak Türkiye’nin gündemine oturan o kare, Ali Meşe’nin yaşadığı acıyı ve yalnızlığı sessizce anlatmış, milyonların yüreğine dokunmuştu. O fotoğraf, bir felaketin insan hayatında bıraktığı derin izi simgeleyen unutulmaz anlardan biri olmuştu.

Ali Meşe’nin vefat haberi, kendisini tanıyan tanımayan birçok kişiyi derin üzüntüye boğarken, sosyal medyada çok sayıda taziye ve anma mesajı paylaşıldı. Kullanıcılar, “Bir fotoğrafla hepimizin dedesi olmuştu” ve “O kareyi unutmak mümkün değil” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Kaynak: Batı Akdeniz Haber Ajansı