Antalya'da, ekmek almaya giden 8 yaşındaki R.K.'yi bisikletiyle takip edip, zorla öperek taciz eden Mehmet E. (30), polis ekiplerince yakalandı.

'Cinsel taciz' suçundan daha önceden 7 kaydı bulunduğu belirlenen Mehmet E.'nin R.K.'yi taciz ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’da, ekmek almaya giden 8 yaşındaki R.K.’yi takip edip zorla öperek taciz eden Mehmet E. (30), polis ekiplerince yakalandı. Mehmet E.’nin R.K.’yi taciz ettiği anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Taciz olayı saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi 2458 Sokak’ta meydana geldi. İlköğretim öğrencisi R.K., marketten ekmek aldıktan sonra eve dönmek için yürümeye başladı. Bu sırada Mehmet E., bisikletle R.K.’yi takip etmeye başladı. Mehmet E. bir süre takip ettiği kız çocuğunu kaldırımda durdurdu. Çevreyi kontrol eden Mehmet E., kimsenin olmadığından emin olduktan sonra adres sormak bahanesi ile ellerinden tuttuğu R.K.’yi öpmeye başladı. Küçük kıza zorla sarılan Mehmet E., dudağından da öperek taciz etti. Mehmet E. daha sonra R.K.’yi bırakarak bisikletle olay yerinden uzaklaştı. R.K.’nin durumu anlatması üzerine ailesi şikayetçi oldu. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, sokaktaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek kısa sürede şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekipler konuşma güçlüğü çeken, yüz bölgesindeki doku bozulması nedeniyle yüzde 67 bedensel engelli raporu bulunan Mehmet E.’yi gözaltına aldı. ‘Cinsel taciz’ suçundan 7 kaydı bulunduğu belirlenen Mehmet E., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen R.K. ise psikolog eşliğinde ifade verdi. 

Tacizci tutuklanarak cezaevine gönderildi