ADRASAN CENEVİZ HOTEL

Turunç, portakal, limon kokularıyla beraber çam ağaçlarının gölgesinde ulaştığınız masmavi bir koy düşünün..

İsminin anlamı ‘’Ana Tanrıça Ülkesi’’ olan Adrasan; masmavi suların yemyeşil çam ağaçlarının arasına motif gibi işlendiği,

Musa Dağı eteğinde bir kasaba.. 

Gündüzleri suda carettalarla dans ettiğiniz, Geceleri yıldızlarla öpüşebildiğiniz bir tatil hayal edin..

İşte buradasınız, Adrasan Koyu’nda…

Adrasan otelleri Denize sıfır olan ve koyun tam ortasında yer alan otelimizi  35 senedir sevgiyle sizlerin hizmetine sunuyoruz..

Kahvaltılarımız kendi bahçelerimizde bakıp büyüttüğümüz ürünlerimiz ile hazırlanıyor.. Yumurtalarımız, zeytinlerimiz, zeytinyağlarımız, tüm meyve ve reçellerimiz, yeşilliklerimiz ve kendi ürünlerimizden elde ettiğimiz soslarımız.. doğanın bize verdiği tüm hediyeleri  kucaklıyor ve sizlerle paylaşıyoruz..

Otelimizin restoran bölümünde ise; tazecik balıklar, ızgarada pişen etler,  bahçemizden toplanan taze sebzelerimizden yapılacak vegan mönü seçenekleri ile yemek masalarınızı şölene çevirebileceğiniz bir mönü sunuyoruz.

Ceneviz Otel, Olimpos Antik Kentine 10km, Çıralı’ ya 25km olup (Olimpos Plajından Çıralı plajına yürüyerek 5 dakikada ulaşabilirsiniz), Antalya Havaalanına ise 80km mesafededir. Türkiye’nin Maldivleri olarak da bilinen muhteşem beyaz kumu ve turkuaz sularıyla ünlü Suluada’ ya ise her gün koyumuzdan kalkış yapan teknelerimizle ulaşım sağlayabilirsiniz.