Kumluca Ak Parti İlçe Teşkilatı, bu Ramazan Ayı'nda da İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarıyla seferberlik halinde.

Haftada üç gün, beşer kişilik ekip oluşturan teşkilatlar, haftada 45 yardıma muhtaç eve, kendi bütçelerinden karşıladıkları iftarlıklarla ziyaretlerde bulunuyorlar. Şu ana kadar, toplam 3.000 adet Ramazan Kumanyası da dağıtan ekipler, bu hizmeti sadece Ramazan ayında değil, devamını da senenin tamamına yayarak, ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Bugüne kadar  Parti'de görev almış ve halen Teşkilat içersinde görev alanları, Uygulama Oteli bahçesinde verilen İftar yemeğinde buluşturan İlçe Teşkilatı, küskünler- kırgınlar var diye zinciri kopartma algısı oluşturmaya çalışanlara da en net cevabı vermiş oldu. Kuruluşundan bu yana  görev alan herkesin eksiksiz olarak katılım sağladığı İftar buluşmasına, Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İ. Ethem Taş, Genel Merkez MKYK Üyesi Ayşe Güliz Yılman, İlçede görev yapan ve  mazeret bildiren iki temsilci dışında, tüm STK Temsilcileri ve İttifak ortağı MHP İlçe Teşkilatı katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan proğram, İl Başkanı Av. İ. Ethem Taş, İlçe Başkanı Erol Uysal ve Genel Merkez MKYK Üyesi Ayşe Güliz Yılman'ın konuşmalarıyla sona erdi.