Konut yatırımı yapmak isteyenler için ideal olarak tanımlanacak birçok bölge vardır. Bunların başında ise Akdeniz Bölgesi gelir.

Gerek iklimin son derece ılıman olması gerekse de hayat şartlarının belli bir standardın üzerinde seyretmesi, Akdeniz Bölgesi'nde yer alan kentleri cazip bir hale getirmiştir. Bu noktada deniz kenarında olan kentlere konut yatırımı yapmak çok daha mantıklıdır. Akdeniz Bölgesi'nde konut yatırımı için Mersin ve Antalya kentlerinin çok uygun olduğunu söylemek mümkün.

Mersin'de Konut Yatırımı Yapmak

Mersin, Akdeniz Bölgesi'nin en güzel kentlerinden birisidir. Deniz kenarında yer alan şehir, birçok farklı özelliği ve avantajı ile dikkat çeker. Buna göre şehrin farklı lokasyonları arasında bir seçim yapabilir ve Mersin satılık daire ilanları arasından yatırımlık konut sahibi olabilirsiniz. Bu mevkiler ise şöyledir;

  • Mersin'in en nezih semtlerinden birisi Mezitli olarak bilinir. Deniz kenarında yer alan bu semt, birçok ünlü yabancı dergiye de konu olmuştur. Yaşam standartları oldukça yüksektir. Ayrıca son dönemde sahil bölgesinde yapılan düzenlemeler ile bölge tam anlamı ile bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Burada yer alan evler genellikle site mantığı ile inşa edilmiştir. Site içinde havuz gibi imkanlar da söz konusudur.
  • Kentin dikkat çekici bir diğer yatırım alanı ise Çamlıbel semtidir. Burası, şehrin en lüks ve en yaşanılası bölgesi olarak tanımlanır. Bundan dolayı birçok kişi mevcut lokasyon üzerinden ev satın almaktadır. Konut fiyatları ise son dönemde büyük bir artış göstermiştir. Yatırım olarak bu bölgeyi değerlendirmek mantıklıdır.

Konut yatırımı yapmak isteyenler için ideal olarak tanımlanacak birçok bölge vardır. Bunların başında ise Akdeniz Bölgesi gelir. 

Haberin Ayrıntılarını okumak için Bağlantıya Tıklayın ==> http://www.batiakdeniztv.com/antalya/akdeniz-bolgesinde-nerelerde-konut-yatirimi-yapilir-h15108.html

BATI AKDENiZ iNTERNET GAZETESi

Antalya'da Konut Yatırımı Yapılır mı?

Antalya, turizmin başkenti olarak kabul edebileceğimiz kentlerden birisi. Bu yönü ile her daim yatırım için çok büyük bir avantaja sahip. Akdeniz Bölgesi'nde Antalya satılık daire ile konut yatırımı yapmak isteyen kişiler, bu kentteki bir takım semtler üzerinden tercihte bulunabilirler. Şehrin en dikkat çekici yerleri ise şöyle;

  • Döşemealtı, genellikle villaları ile ünlü olan bir bölgedir. Burada birçok farklı konseptte inşa edilmiş olan villaya rastlamak mümkündür. Bunun yanı sıra fiyatlar ise metrekare başına 1000 ile 1250 TL arasında değişmektedir.
  • Bir başka mevki ise Lara olarak bilinir. Antalya'nın en pahalı semti olarak dikkat çeker. Denize çok yakındır. Bölgede, kentin önemli otelleri bulunur. Metrekare fiyatı ise maksimum 6000 TL civarında seyreder.
  • Kepez, gelişme gösteren yeni merkez ilçelerden birisidir. Burada farklı projelerin son dönemde hayata geçirildiğini görmekteyiz. Fiyatlar daha uygundur. 1000 ile 1500 TL arasında değişen meblağlar söz konusudur.
  • Konyaaltı, kentin en hareketli yerleri arasında bulunur. Çok sayıda evin yer aldığı semt, çok cazip bir bölgedir. Bu durum fiyatlara da yansımıştır. 4500 TL'yi bulan fiyatlar dikkat çeker.

Mevcut yatırım bölgelerinde değerler sürekli arttığı için Akdeniz Bölgesi'nde konut yatırımı gerçekleştirmek için bu iki kentten birisini rahatlıkla seçebilirsiniz.