Abdal Musa Derneği ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı; Abdal Musa Anma etkinliklerine verdiği desteğin yanı sıra etkinlik alanında düzenlemeler yapılmasını da sağlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti

 

Destek ve yatırımlar için

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tekke Köyü Abdal Musa Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Eriş, dernek yönetimi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Şube Başkanı Zeynel Can ve Abdal Musa Dergahı Postnişini Hüseyin Eriş’ten oluşan heyeti konuk etti. Dernek Başkanı Eriş, Vakıf Şube Başkanı Can ve Postnişin Eriş; 11 . Uluslararası 32 . Ulusal Abdal Musa Anma Etkinlikleri’nin verdiği destek için teşekkür etti.

 

Abdal Musa, toplumumuzun evrensel değeri’

Heyetin; etkinlik alanında, Muratpaşa Belediyesi’nce yapılan düzenlemeler ve yatırımlar için de teşekkür ettiği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Abdal Musa, toplumumuzun evrensel değerlerindendir. Onun adını taşıyan etkinliğe katkı sağlamak görevimizdir. Teması insanların barış içinde yaşaması olan, Abdal Musa, Yunus Emre, Mevlana çizgisi her zaman, bütün dünyaca sahiplenmesi gereken çizgidir” diye konuştu.